Jørgensen & Dahl A/S
Danmark
0

Nyheder

Bayliner VR5 Cuddy - til påhængsmotor

Den nye og populære VR5 som var udsolgt i hele 2016 sæsonen er her nu som lukket cuddy version. En smuk og velsejlende båd med masser af tilvalgsmuligheder... læs mere »

Bayliner VR5 Cuddy - til indenbordsmotor (Vælg mellem flere løsninger)

Den nye og populære VR5 som var udsolgt i hele 2016 sæsonen er her nu som lukket cuddy version. En smuk og velsejlende båd med masser af tilvalgsmuligheder... læs mere »

Bayliner VR5 - til påhængsmotor

Bayliner VR5, som blev introduceret i 2016, kommer nu også i en version til Mercury påhængsmotor hvor moteren er monteret på den forlængede badeplatform... læs mere »

Bayliner VR6 - til påhængsmotor

Bayliner VR6, som blev introduceret i 2016, kommer nu også i en version til Mercury påhængsmotor hvor moteren er monteret på den forlængede badeplatform... læs mere »

Bayliner CC7

Bayliner CC serien er nu komplet med storebror CC7. Efter at Trophy programmet blev lukket ned i 2010 er CC serien blevet værdige aftagere og med CC7 er alle former for fiskeri indenfor rækkevidde.  læs mere »

Bayliner E7

E7 er tredje skud på stammen i E serien, en af markedets mest rummelige både med plads til op til 10 personer. læs mere »

Activ Trim

Ny Mercury Active Trim. Automatisk trim - gør din sejlads meget lettere Øjeblikkelig, automatisk motortrimning, Forbedrer motorens ydeevne, Brændstofbesparende, Forbedrer motorens holdbarhed... læs mere »

Quicksilver 505 Open

Quicksilver Activ 505 Open er lillebror til 555 som blev lanceret i 2011. Som sin storebror er den en båd med moderne linjer og spændende indretningsløsninger... læs mere »

Quicksilver 555 Open

Activ 555 Open er en innovativ nyhed til erstatning af 535 Open. Den har moderne linjer og spændende indretningsløsninger... læs mere »

Quicksilver 605 Open

Livsnydere vil ikke tøve med at tage på vandet med Activ 605 Open. Mulighederne for at have det sjovt er mange, og den er det ideelle valg til lystfiskeri, vandsport eller blot for at nyde solen... læs mere »

Quicksilver 675 Sundeck

Den smukke Activ 675 Sundeck er designet for maksimal udnyttelse af mulighederne på vandet. Det store soldæk er afslapningsområde for flere personer... læs mere »

Quicksilver 675 Open

Livsnydere vil ikke tøve med at tage på vandet med Activ 675 Open. læs mere »

Quicksilver 605 Sundeck

Activ 605 Sundeck lever helt sikkert op til sit navn, med den store behagelige solplatform, men kan meget mere end det... læs mere »

Quicksilver 755 Cruiser

Tag væk på en endags- eller weekendtur på havet. Activ 755 Cruiser’s dybe cockpit og fulde vindspejl holder dig og dine passagerer tørre og sikre under turen... læs mere »