Prøv den nye V6 og V8 motor fra Mercury

12 Jul 2018

Prøv den nye V6 og V8 motor fra Mercury

Mercury Marine giver mulighed for at afprøve nyheder ved Ishøj Flydende bådudstilling.

På den kommende bådudstilling fra den 31. august - 2 september; Ishøj Flydende bådudstilling, glæder Mercury sig til at præsentere nogle af forårets store nyheder, nemlig de støjsvage, stærke V6 og V8 udenbords motorer. De lækre nyheder erstatter den velkendte Varado serie, og det er da netop overfor disse motorer forskellen på nyhederne mærkes bedst:

Mercury V6
Med en god volumen på 3,4l har motoren tabt sig hele 15 kg i forhold til Verado L4.


Mercury V8
Med en volumen på 4,6l er der her tale om et vægttab på helt op til 49 kg i forhold til Verado L6.

Begge nyheder fås i 3 velkendte serier: 4-takt der er perfekt til den dagligdags brug, Pro XS til den mere sportslige brug og SeaPro der med sine lave omdrejninger egner sig til erhvervs brug.
 
Mercury motorer har fokus på miljøet, og alle de nye V6 og V8 motorer leverer besparelse på brændstofforbruget på op til 20 % i forhold til de tidligere motormodeller. Rigging udstyret er typisk det samme som benyttes til Verado L4 og L6 motorerne, hvorfor en udskiftning bør foregå gnidningsløst. Dog anbefales det altid attale med sin forhandler før udskiftning for at sikre alt passer sammen.
 
Gratis ture med Mercury V6 og V8 på Ishøj Flydende Bådudstilling
På Ishøj Flydende Bådudstilling vil der være rig mulighed for at prøve både V6 og V8 motorerne. I havnen lægger en lækker Bayliner VR6OB klar til afgang med en V6 175XL 4-takts motor samt en JD 600 Qooqa jolle med en Mercury V8 300 XL AMS 4 takt.
 
På Mercury standen vil der ligeledes være mulighed for at opleve et udvalg af både fra Bayliner, Quicksilver, Valiant, Mercury samt JD By Askeladden. Der vil være rig mulighed for at få en god sludder med Mercury og din lokale forhandler på standen.