Store besparelser på MerCruiser indenbordsmotor

07 Nov 2018

Store besparelser på MerCruiser indenbordsmotor

En af verdens mest solgte bådmotorer er på vinterkampagne netop nu

Ved køb af ny MerCruiser benzin- eller dieselmotor kan der netop nu spares op til kr. 60.000,- 

"Med rettidig omhu" som Mærsk sagde, er en af de nok mest ventede kampagner fra Mercury blevet søsat. 

I takt med at bådene trækkes på land, er det traditionelt set også tid til gennemgang af bådens motor efter de mange timer på havet. Derfor lancerer vi nu en motorkampagne, der giver en god besparelse til bådejere, der står overfor udskiftning af deres bådmotor.

Det er nemlig normalt en bekostelig affære. Men kombineret med fornuftig prissætning og den netop lancerede vinterkampagne, der løber helt frem til slutningen af januar måned, - giver det lidt ekstra luft til julegaverne.

Mercury indenbords motorer benævnes i daglig tale som MerCruiser, som dækker over både de benzindrevne- såvel som de dieseldrevne modeller. Som standard leveres Mercury motorer inkl. rigging udstyr og drev, - hvilket da også er med i kampagnemodellerne. 

MerCruiser benzin- og dieselmotorer
Mercury indenbordsmotorer og deres drev er gennemtestede både i laboratoriet såvel som på vandet, og udviklet udelukkende med marine brug for øje. Det betyder let vedligehold, høj pålidelighed og lang holdbarhed. Ydermere kan man som bådejer forvente lav motorvægt og et fordelagtigt lavt brændstofforbrug. 

Der er med andre ord mange fordele at gå efter, uanset om man som bådejer foretrækker benzin eller diesel.

Relaterede Nyheder:
Nyudviklet dieselmotor fra Mercury - October 24th, 2018
Tags: Mercury motorkampagne MerCruiser dieselmotor besparelser på motor