Mercury - Påhængsmotorer

I mere end 80 år, har vi designet og bygget de mest velsejlende, pålidelige marine påhængsmotorer i verden.

Fra den velkendte 6-cylindrede 350 HK Verado til 2,5 HK 4-takter, er der en Mercury påhængsmotor, som opfylder et hvilket som helst behov. Mercury påhængsmotorer er fyldt med gode sejlengenskaber, og er kendt for jævn og lydsvag drift. Takket være Mercurys ekstreme gennemprøvninger, kan man være sikker på, at få en slidstærk, miljøvenlig påhængsmotor med enestående brændstoføkonomi.

Mercurys kvalitet kom rigtig til sin ret i 2006, i form af 2 kundetilfredshedspriser (J.D. Power an Associates customer satisfaction awards), med OptiMax serien, der modtog top karakter for DFI 2-taktere og MerCruiser, der toppede kundetilfredshed indexet for sterndrive modeller.

Uanset om du tager en afslappet weekend på havet, drøner hen over det flade vand foran konkurrenterne eller fisker langt fra land, så er Mercury din pålidelige og kraftfulde følgesvend.

Vores store forhandlernet i Danmark, står klar til at hjælpe dig med valget af en Mercury påhængsmotor. Men de er også klar til at levere originale reservedele og yde autoriseret service på deres værksteder.

Nu tilbydes Mercury ejere en udvidet 5-års reklamationsret - endnu en god grund til at vælge en Mercury påhængsmotor.